Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Κατουρημένος Iron Man

Λοιπόν. Ωραίος τίτλος ε; Τώρα που σας έφερα όλους εδώ, ας μιλήσουμε για ποίηση και κυνήγι.

 Όχι, όχι εντάξει πλάκα κάνω. Λοιπόν, το επόμενο θέμα είναι εξίσου εντυπωσιακό όσο και αηδιαστικό. Θα το πω με λίγες λέξεις γιατί όταν διάβασα το πλήρες ρεπορτάζ εδώ, ομολογώ πως ένιωσα λίγο ναυτία.
Ένας τύπος απ' τη Ταιβάν κέρδισε διαγωνισμό ζωγραφικής ανάμεσα σε άλλους εξακόσιους διαγωνιζόμενους, παρουσιάζοντας τον μπιντέ του. Α-χα. Ας τα πάρουμε όμως απ' την αρχή. 
Μια μέρα κατουρούσε σαν ωραίος και χαλαρός στο μπάνιο του. Να όμως που άρχισε να κατουράει αίμα. Τώρα, αντί να πανικοβληθεί όπως θα έκανε κάθε νορμαλ άνθρωπος, αυτός άρχισε να σκέφτεται πως το κατούρημά του μοιάζει πολύ με το πρόσωπο του Iron Man. Οοοοοοοοοοκ. Αυτοί εκεί στην Ταιβάν έχουν παραφτιάξει ηλεκτρονικά μου φαίνεται. Anyway κλείνει πλάνο-ανοίγει πλάνο δύο μήνες μετά ο τύπος έχει αγοράσει μπιντέ που έχει το σχήμα που ήθελε για το κεφάλι -το κεφάλι του Iron Man that is- έχει φάει ένα σωρό μελαγχρωματικές τροφές (!) για να δώσει τα απαραίτητα μαύρα-κόκκινα και πράσινα ούρα (άουτς) και συνέχιζε να φτύνει σάλιο κατά τι διάρκεια του διαγωνισμού (για να κάνει τα μάτια) μέχρι οι κριτές να περάσουν απ το έργο του και να τον ανακηρύξουν ομόφωνα νικητή, προφανώς, αφού ο τύπος ζωγράφισε με το κάτουρό του, δηλαδή πιο πρωτοποριακό πεθαίνεις. Αυτά τα ολίγα, ΝΑ και η φωτογραφία. Bon Apetite!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου