Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ο κύριος Καρπούζης Στρατεύεται

Ο κύριος Καρπούζης από αύριο θα είναι μέλος των ελληνικών στρατών και για τους επόμενους εννέα μήνες. Κατατάσσεται στο Ναύπλιο στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικών. Έχει ένα χρέος προς την μαμά πατρίδα, μια άσβηστη φλόγα, ένα καντήλι διακαούς πόθου για την προστασία του τόπου και των πολιτών, ενάντια στον οχτρό, μια αίσθηση ευθύνης απέναντι στους συνεχείς κινδύνους που αντιμετωπίζει η μικρή χώρα μας, η Ελλαδίτσα μας, το καμάρι μας αυτή η μικρή πορδή στο χάρτη, αυτή η αρχαιοελληνική οπτασία, την οποία τόσοι μοχθηροί νομίζουν πως καπηλεύονται, αλλά όχι! Από αύριο μπορείτε να κοιμάστε λίγο πιο ασφαλείς, μπορείτε να κάνετε λίγο πιο ανάλαφρα όνειρα, μπορείτε να χαλαρώσετε το σαγόνι και τα δόντια σας, καθώς ο κύριος Καρπούζης, θα είναι άγρυπνος φρουρός, παραμεθορίτης, ένας σύγχρονος Διγενής Ακρίτας, μια κολόνα, ένας κίονας που θα βαστάζει το ελληνικό φρόνημα και συμφέρον χωρίς καμία ανταμοιβή. Αλήθεια έχει κανείς κανένα PSP που να του περισσεύει;

10 σχόλια:

  1. P2P? PSP εννοείς, ε;

    Εγώ πάντως αγόρασα ένα στην άδεια ορκομωσίας κ το πούλησα μόλις απολύθηκα. Η όλη διαδικασία τελικά μου κόστισε 50 euro, άξιζε 100%. Κάνε το ίδιο!

    Πάρτα όλα στην πλάκα και θα περάσεις ζάχαρη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Γιώργο, στην πλάκα θα το πάρω και θα βγω ασπροπρόσωπος! χαχααχχα! Γαμάτος ο οδηγός επιβίωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά, κομάντο! hahah! Το αποφάσισες βλέπω τελικά ε..? Καλή αρχή! Αν και δεν αντέχω άλλο τις φανταρογκρίνιες xD
    Στο Ναύπλιο πάντως θα κάνεις ζωάρα, απ'όσο ακούω :) Μετά να δούμε!
    (βάλε και μια επιλογή commenting για όνομα και url, τώρα με δείχνει μόνο με το url του blog! :/ Και βγάλε και την "λεκτική επαλήθευση", ΓΚΡΡΡΡ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μίνα Μίνα Μίνα.... δεν αντέχεις την φανταρογκρίνια, αλλά όποτε μου κάνεις κόμεντ γκρινιάζεις για κάτι!! U should check it!
    Λεκτική επαλήθευση rulez γιατί αλλιώς σκάνε μύτη αυτοματοποιημένα μηνύματα και δεν έχω καμία όρεξη να τα δω! Σιγά, μην βαριέσαι να ξοδέψεις 7 δευτερόλεπτα/post είναι ένας ασήμαντος χρόνος! Σταμάτα τη γκρίνια και ξεκίνα να μου ψήνεις καμιά πίτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζω την ανάρτησή σου και ένα δέος με διαπερνά. Μήπως ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο ελληνικός στρατός; Μήπως έφτασε ο καιρός (γαρ εγγύς που λέμε) να φυσήξει ξανά γαλανόλευκος αέρας στην Μικρά Ασία, τον Πόντο και την Κωνσταντινούπολη; Ή μήπως μόνο στην Βόρειο Ήπειρο; ...κάτι είναι κι αυτό.

    Επειδή μάλλον κάτι είχε μέσα ο καφές που ήπια πρωί-πρωί (δεν εξηγείται αλλιώς το παραλήρημα) σου εύχομαι καλή θητεία και να γυρίσεις σύντομα καλός (καλύτερος ή ο καλυτερότερος) πολίτης.

    (ΥΓ. Συμφωνώ με τον motsinutiles για την "λεκτική επαλήθευση"... πρέπει να φύγει...χεχεχε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά τη γκρίνια, σου κάνω παρατηρήσεις που θα στις πουν σιγά σιγά και οι υπόλοιποι bloggers. Και σιγά τα μύρια αυτοματοποιημένων μηνυμάτων, σε μένα δεν έχει σκάσει ποτέ ούτε ένα. Θα σταματήσω εδώ γιατί δεν έχω καμία όρεξη να σου κάνω -in public- personal attack -_-
    Πίτα ε? Ούτε με τάπερ δε στη στέλνω! Να πα να λιώσεις, ψάρακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή θητεία, αγαπητέ!

    (πήρα στα χέρια μου το βιβλίο σας και θα επανέλθω!)

    new-girl-on-the-blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kala kouragia mike! k kales peripeteies :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους μια άδεια! Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές και τις προτάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή