Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Καλή χρονιά!

Να ζητήσω συγνώμη απ' τους λίγους αλλά εξίσου σημαντικούς αναγνώστες του blog μου, καθώς με τις μετακομίσεις και αλαγές χώρες, τη γαλοπούλα και τα μελομακάρονα, ατόνισα και δεν έχω γράψει κάτι καιρό τώρα. Όμως σύντομα θα αρχίσει το blog να επανέρχεται, όπως και η σιλουέτα μου. Ελπίζω δηλαδή. Μετακόμισα Πετράλωνα στην Αθήνα σε ένα πολύ γλυκό διαμέρισμα (thnx Λουκία) και πλέον πάμε πάλι απ' την αρχή. Πολλοί θα με ρωτήσουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, γιατί γύρισες. Κάτσε έξω ρε εκεί είναι οι δουλειές! Αυτό μου λένε συνήθως. Όμως η ζωή είναι τόσα παραπάνω από μια δουλειά. Είναι αγάπη, είναι οικογένεια, είναι φιλία, είναι εμπειρίες, είναι στιγμές χαράς και γέλιου και πάνω από όλα είναι μικρή. Κι αν δεν την νιώθεις μικρή εσύ ακόμα, μπορεί να την νιώθει μικρή κάποιος γύρω σου. Γύρισα γιατί ένιωσα πως πρέπει να γυρίσω. Θα ξαναφύγω αν το νιώσω μα μέχρι τότε, θα εκπέμπουμε live από την Αθήνα και ενιότε από τα Γιάννενα (γιατί αγαπάμε τους κασμεράδες, ούτε καν Μαρινίκη, Πέρσες, Τάσος Πάντος, ναρούτο κόψε πατζάρι, τριο πούσης Σάντος κτλ κτλ κτλ) και Πάτρα γιατί αγαπάμε και goffieuδες και ερήμη, χομπίστες, λιτός Δωρικός, δεν μπορώ κτλ κτλ κτλ.

Μέχρι τότε να έχετε όλοι το νου σας (του).

9 σχόλια:

  1. γύρισες τελικά ε? ;o welcome back, όπως και να χει! :]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά Μάικ. Καλωσόρισες.
    Θα σου πω μια σοφή κουβέντα που δεν θυμάμαι που διάβασα ή ποιος την είπε, αλλά ισχύει: "Η ζωή είναι τόσα παραπάνω από μια δουλειά. Είναι αγάπη, είναι οικογένεια, είναι φιλία, είναι εμπειρίες, είναι στιγμές χαράς και γέλιου και πάνω από όλα είναι μικρή."
    Το νου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hm, τώρα που το ξαναδιαβάζω (γιατί χτες ήμουν λίγο σε zombie mode ;p) όντως πολύ ωραίο αυτό που έγραψες. Και χαίρομαι για σένα που είσαι τόσο σίγουρος για τις επιλογές σου!! heh. Καλή χρονιά να'χουμε ρε Μάικ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γύρισα γύρισα! Το κεφάλι μου βέβαια είναι μισό εκεί, μισό εδώ και το άλλο μισό σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Καλώς σας βρήκα πάντως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά να έχουμε ρε Μίνα! Ελπίζω εκεί στα βόρεια να μην έχετε παγώσει ακόμα..! Στα βορειοδυτικά φυσάνε 5 μποφόρ ήδη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω την εντύπωση ότι έχουν αυξηθεί κι άλλοι οι άνεμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είχαμε παγώσει για τα καλά μια δόση είναι η αλήθεια, αλλά τελευταία έχει καλό καιρό.. λες να'ναι οι αλκυονίδες μέρες?:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν είναι, περάσαν γρήγορα στην Αθήνα κράτησαν ούτε 2 μέρες. Αν και έχω την εντύπωση πως οι Αλκυονίδες είναι πιο μετά, στη θεωρία πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή