Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

SangSik Hong - Straw artist


Αυτό είναι ένα καλαμάκι. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατάποση ποτών, αναψυκτικών, και καφέ. Σε ακραίες περιπτώσεις ατυχημάτων και για σούπες. Στο σχολείο το χρησιμοποιούσαμε για να φτύνουμε μουλιασμένα χαρτάκια στους μπροστινούς. Οι πιο ενοχλητικοί φυσούσαν αέρα μέσα στο αυτί του διπλανού τους. Σε ένα επεισόδιο της εντατικής (όχι του greys' anatomy) ένας τσίφτης είχε επιχειρήσει τραχειοτομή. Παραδόξως τα είχε καταφέρει. Στο στρατό τα καλά παιδιά της ΔΠΒ έφτιαχναν καλάμια για να ψαρεύουν τα "νέα" όπως έφταναν ψαρωμένα με τα πουλμαν. Τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις όμως με ένα καλαμάκι;

Αυτό που κάνει ο SangSik Hong.Κορεάτες..Μαθαίνεις ό,τι είναι να μάθεις γι' αυτούς σε μια μέρα κι όμως μετά από χρόνια ξαφνικά γίνεται κάτι και σε εντυπωσιάζουν. Όχι, όχι... αυτά είναι τα Χόμπιτ.


3 σχόλια:

 1. Πρωτότυπο!

  (..θυμήθηκα τον καλλιτέχνη με τη ζάχαρη, ρίξε μια ματιά εδώ: www.brendanjamison.com/sugarcube.html!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τέλειο! Μου θύμισε ένα άλλο project από κάτι φοιτητές πανεπιστημίου που εκτύπωσαν με 3D printer το ζαχαρένιο σπίτι απ το "Χάνσελ και Γκρέτελ" χρησιμοποιώντας ένα αυτοδημιούργητο μείγμα από ζαχαρωτά αντί για πλαστικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό, εκτός από ωραίο, θα ήταν και νόστιμο! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή