Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Καλωσόρισμα

Πλέον ο κύριος Καρπούζης στεγάζεται στο Blogger και όχι πια στο Wordpress. Οι λόγοι που έγινε αυτό είναι απλοί. Το Blogger είναι πολύ καλύτερο. Έχει πολύ μεγαλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων καθώς επιτρέπει πλήρης προσαρμογή του blog (ιδίως με την χρήση HTML και CSS οι δυνατότητες είναι πραγματικά αμέτρητες.) Αλλά και από θέματα εφαρμογών και widgets η πληθώρα του Blogger είναι ασύγκριτη. Το wordpress.com λόγω του "αδερφού" του wordpress.org που είναι συνδρομητικός, έχει αφήσει όλη τη σάλτσα, τα μπαχαρικά και το αλάτι εκεί και σερβίρει μόνο κρύα πιάτα κι αυτά κακοψημένα. Γι' αυτό λοιπόν έκανα πλήρη μεταφορά ολόκληρου του blog από το Wordpress στο Blogger. Μπορείτε να βρείτε όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις αλλά και σχόλια, με την ίδια χρονολογική ετικέτα που είχαν και πριν. Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

6 σχόλια:

  1. Καλωσόρισες κι εσύ στην μεγάλη φιλόξενη οικογένεια του Blogger :-) Μου αρέσει πιο πολύ έτσι όπως έκανες αυτό το ιστολόγιο, έχει χρώματα και είναι πιο ζεστό (αν και τα φρούτα θέλουν ψυγείο)...χεχεχε.

    ΥΓ: Μόλις είδα ότι είμαι και ο πρώτος σου αναγνώστης (ή απλά... είμαι και ο πρώτος αναγνώστης που λέμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χααχαχαχα. Με πρόλαβε από χθες ο Δημήτρης.
    Με γειες Μάικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ, Δημήτρη και Νίκο. Ήσουν ο πρώτος και ο δεύτερος μαζί! Γιάννη ευχαριστώ, ελπίζω να μπορέσω να με χτυπήσουν κι άλλο και να συνεχίσω να προχωράω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια!
    Καλή αρχή στο "νέο σπίτι", έφερα λουλούδια και γλυκά!
    :-)

    new-girl-on-the-blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μμμ τι ωραία! Λουλούδια, γλυκά! Τι γλυκά είναι; Γιατί έχω μια αδυναμία στους γλυκατζίδες εκεί πάνω. Ιδίως στον Χατζηφωτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χατζηφωτίου, ε; Μπορεί να μη μ΄αρέσει η σοκολάτα (ναι, ναι, υπάρχει κι αυτό το είδος ανθρώπου!), αλλά αυτά τα "βραχάκια" του είναι μεγάλη αμαρτία! Επιπρόσθετα, έφερα και λίγο καζάν ντιπί και δάχτυλα του βεζύρη από Χατζή!!
    :-)

    new-girl-on-the-blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή